نقد و بررسی
نودل لیوانی اندومی با طعم کاری 🍜 60 گرمنودل لیوانی اندومی با طعم کاری، از خوش نامان بازار نودل می باشد. این غذای فوری و نیمه آماده، به دلیل سریع بودن پخت آن و طعم های مختلف تولید شده، امروزه طرفداران زیادی را پیدا کرده است و به یک غذای بین المللی مبدل گردیده است. در ادامه به معرفی نودل لیوانی اندومی با طعم کاری خواهیم پرداخت.
معرفی نودل لیوانی اندومی با طعم کاری
نودل از محصولات تولید شده از کشور چین می باشد. دلیل این ادعا، کشف کاسه ای قدیمی مرتبط با سال 4000 سال قبل است که در درون آن رشته هایی یافت شد که به نظر می رسید همان نودل امروزی بود. این غذای فوری امروزه با چاشنی های مختلف تولید و روانه بازار می شود تا تمامی افراد با هر سلیقه ای از خوردن آن لذت ببرند.
نودل لیوانی اندومی با طعم کاری سرشار از کربوهیدرات می باشد. این موضوع خود مانند شمشیری دو لبه است؛ از یک طرف با تامین انرژی مورد نیاز بدن، تا مدت زمان زیادی شما را سیر نگه داشته و کالری عالی را به شما هدیه می دهد؛ از طرفی منجر به افزایش وزن می شود و به همین دلیل برای افرادی که تمایل به کاهش وزن دارند به هیچ وجه مناسب نیست.
این غذای فوری، سرشار از آهن است. آهن در ساخت گلبول های قرمز خون موثر است و به همین دلیل است که ادعا می شود مصرف نودل، می تواند از کم خونی جلوگیری نماید. به همین دلیل مصرف آن برای خانم ها به شدت توصیه می شود.
نودل لیوانی اندومی با طعم کاری سرشار از فیبر نیز می باشد. همان گونه که می دانید فیبر با افزایش فعالیت دستگاه گوارش منجر به کاهش یبوست خواهد شد، همچنین برخی از ناراحتی های گواشی اعم از نفخ و سوزش معده نیز با مصرف نودل کاهش خواهد یافت.
حواستان باشد که نودل لیوانی اندومی با طعم کاری سرشار از نمک است؛ به همین دلیل مصرف آن منجر به افزایش فشار خون خواهد شد و به هیچ وجه مصرف دائمی آن برای افراد در معرض خطر، توصیه نمی شود.
مصرف نودل لیوانی اندومی با طعم کاری منجر به افزایش کلسترول سطح خون نیز می شود؛ به همین دلیل ریسک برخی از بیماری های قلبی را به شدت افزایش می دهد؛ بنابراین حد واسط را در مصرف این غذای خوری نگه دارید.
اگر به دنبال خوردن یک نودل اصل و اوریجینال با طعمی عام پسند هستید، شما می توانید با مراجعه به مارتیکو و خرید اصل نودل لیوانی اندومی با طعم کاری که از کشور کره جنوبی تولید شده است، از خوردن این غذای بین المللی لذت ببرید.
سوالات متداول
آیا مصرف نودل لیوانی اندومی با طعم کاری برای افراد دارای سلیاک مجاز است؟
خیر؛ زیرا این محصول از آرد گندمی تهیه شده است که سرشار از گلوتن بوده و منجر به بروز حساسیت در این افراد خواهد شد.
چرا گفته می شود که نودل لیوانی اندومی با طعم کاری می تواند منجر به چاقی شود؟
زیرا این نودل سرشار از نمک و کربوهیدرات است و به همین دلیل، احتمال افزایش وزن خواهد داشت.
0دیدگاه